Terapia cu Pulsatie Magnetica

Terapia cu Pulsatie magnetica

„Bine ați venit în lumea magnetoterapiei, o terapie non-invazivă și eficientă care utilizează câmpurile magnetice pentru tratarea și ameliorarea diverselor afecțiuni și probleme de sănătate. Magnetoterapia a câștigat popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor sale semnificative în tratarea mai multor afecțiuni, contribuind la îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Această terapie se bazează pe utilizarea câmpurilor magnetice pentru a influența procesele biologice din organism. Magnetoterapia poate fi utilizată cu succes în tratarea următoarelor afecțiuni:

  1. Reumatism: Magnetoterapia este recunoscută pentru efectele sale benefice în tratarea afecțiunilor reumatice, cum ar fi artrita, artroza sau fibromialgia. Câmpurile magnetice ajută la reducerea inflamației și a durerii, îmbunătățind astfel mobilitatea și calitatea vieții pacienților.
  2. Afecțiuni cardiovasculare: Magnetoterapia poate fi eficientă în tratarea bolilor cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arterială sau insuficiența cardiacă. Câmpurile magnetice aplicate asupra zonei afectate ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, la reducerea tensiunii arteriale și la întărirea mușchiului inimii.
  3. Osteoporoză: Magnetoterapia poate fi benefică în tratarea reumatismului și a osteoporozei. Câmpurile magnetice stimulează procesele de remodelare a țesutului osos, contribuind la creșterea densității osoase și la prevenirea fracturilor.
  4. Diabetul zaharat: Magnetoterapia poate fi utilă și în tratarea diabetului zaharat. Câmpurile magnetice ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și a metabolismului celular, contribuind la reglarea nivelului de glucoză din sânge și la reducerea complicațiilor asociate cu această afecțiune.
  5. Parkinson și scleroza multiplă: Magnetoterapia poate aduce alinare pacienților care suferă de afecțiuni neurologice, precum Parkinsonul sau scleroza multiplă. Câmpurile magnetice aplicate asupra creierului pot ajuta la reducerea tremorului, a rigidității musculare și a altor simptome asociate cu aceste afecțiuni.

Magnetoterapia este o metodă terapeutică sigură, non-invazivă și fără efecte secundare majore.

INEL MAGNETIC SMALL

Pret: 6.349 Ron

SALTEA ELECTOMAGNETICA PULSATILA

Pret: 8.999 Ron

DISPOZITIV ELECTOMAGNETIC SMALL

Pret: 2.849 Ron

Opiniile medicilor despre terapiile noastre cu Pulsatie Magnetica.

Dr. Cosmin Ionescu - Sitalul Clinic Colentina Bucuresti

"Terapia cu pulsații magnetice poate juca un rol benefic în tratamentul pacienților cu diabet zaharat. Studiile au demonstrat că pulzarea câmpurilor magnetice poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină și poate ajuta la menținerea unui nivel optim de glucoză în sânge. De asemenea, se crede că această terapie poate avea un efect pozitiv asupra funcției pancreasului și asupra metabolismului carbohidraților. Cu toate acestea, este necesară o cercetare suplimentară pentru a înțelege pe deplin mecanismele de acțiune și pentru a stabili protocoale de tratament adecvate în cazul pacienților cu diabet zaharat."

Dr. Avi Gurion - Tel Aviv Sourasky Medical Center - Ichilov

"Terapia cu magnet pulsator este o metodă excelentă în reabilitarea post-infarct. Aceasta oferă o mare ajutor pacienților pe care îi tratez în regenerarea și restabilirea funcției inimii. Această terapie contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea inflamației și întărirea mușchiului cardiac. Pacienții au observat o îmbunătățire semnificativă a nivelului de energie, a stării fizice și a bunăstării generale. Sunt sigur că utilizarea terapiei cu magnet pulsator este benefică pentru prevenirea și recuperarea de după un infarct."

Dr. Hiramoto Toda - Fukushima Jukoukai Hospital

"Magnetoterapia a demonstrat eficacitate în tratamentul sclerozei multiple și al bolii Parkinson. Această terapie non-invazivă utilizează câmpuri magnetice pentru a stimula și a regenera țesuturile afectate. În cazul sclerozei multiple, magnetoterapia ajută la reducerea inflamației, a durerii și a simptomelor asociate, precum oboseala și dificultățile de mobilitate. Prin aplicarea câmpurilor magnetice, se promovează circulația sanguină și se optimizează funcționarea sistemului nervos, contribuind astfel la ameliorarea stării de sănătate a pacienților. În ceea ce privește boala Parkinson, magnetoterapia poate reduce tremuratul, rigiditatea musculară și alte simptome motorii. Aceasta se datorează efectului benefic al câmpurilor magnetice asupra sistemului nervos și a funcționării creierului. Magnetoterapia reprezintă o opțiune terapeutică non-invazivă și sigură, care poate îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu scleroză multiplă și Parkinson. Este important să consultați un specialist înainte de a începe tratamentul și să urmați recomandările medicului pentru a obține rezultate optime."

Dr. Abrudan Stefan - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta

"Terapia cu pulsații magnetice a arătat potențial în ameliorarea simptomelor asociate cu reumatismul. Câmpurile magnetice pulsate pot ajuta la reducerea inflamației și a durerii articulare, precum și la îmbunătățirea mobilității și funcționalității articulațiilor afectate. De asemenea, s-a observat că această terapie poate stimula procesele de regenerare și vindecare a țesuturilor, contribuind astfel la îmbunătățirea stării generale a pacienților cu reumatism. Cu toate acestea, este necesară o cercetare suplimentară pentru a stabili protocoale de tratament precise și pentru a evalua în mod adecvat eficacitatea terapiei cu pulsații magnetice în cazul reumatismului."

Dr. Emmanuele Givet - Hospital Center Regional De Marseil

"Terapia cu magnet pulsator este o opțiune eficientă pentru tratarea pacienților care au suferit un accident vascular cerebral. Am observat că această terapie contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine în zona afectată, la reducerea inflamației și la stimularea regenerării țesuturilor cerebrale. Pacienții mei au înregistrat o recuperare mai rapidă a funcțiilor motorii și cognitive, precum și o ameliorare a simptomelor. Terapia cu magnet pulsator joacă un rol important în procesul lor de recuperare."

Dr. Kavaguchi Ono - JR Tokyo General Hospital

"Terapia cu pulsații magnetice poate fi o opțiune terapeutică promițătoare în tratamentul pacienților cu osteoporoza Stimularea țesuturilor osoase prin câmpurile magnetice pulsate poate ajuta la creșterea densității osoase și la întărirea structurii osoase. De asemenea, această terapie poate avea un efect benefic asupra metabolismului osos și poate contribui la prevenirea fracturilor și a complicațiilor asociate cu osteoporoza. Cu toate acestea, este necesară o cercetare suplimentară pentru a evalua în mod riguros eficacitatea și siguranța terapiei cu pulsații magnetice în cazul pacienților cu osteoporoza

Dr. Akshara Kurunchad - Park Hospital Delhi

"Utilizarea terapiei cu magnet pulsator poate contribui semnificativ la prevenirea accidentului vascular cerebral și a infarctului miocardic. Această terapie ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, la reducerea riscului de formare a cheagurilor de sânge și la întărirea sistemului cardiovascular. Prin utilizarea regulată a pulsărilor magnetice, oamenii pot menține o circulație optimă și pot reduce riscul de afecțiuni cardiovasculare grave. Terapia cu magnet pulsator este o modalitate eficientă de prevenire și promovare a sănătății cardiovasculare."

Opiniile clienților care utilizează terapia cu Pulsatie Magnetica

Tatiana Mandalac - Bucuresti
"Am suferit de dureri reumatice timp de mulți ani și am încercat diverse metode de tratament fără succes. Apoi am aflat despre terapia cu pulsații magnetice și am decis să încerc. Rezultatele au fost uimitoare! Terapia cu pulsații magnetice mi-a redus semnificativ durerea și inflamația în articulații. Am observat o îmbunătățire semnificativă a mobilității și o reducere a rigidității. Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute și recomand cu căldură terapia cu pulsații magnetice pentru oricine suferă de dureri reumatice."
Cantemir Irimie - Buzau
"Am fost diagnosticat cu 0steoporoza și am avut dureri și fragilitate osoasă semnificative. Am încercat diverse tratamente, dar nimic nu a adus o îmbunătățire semnificativă. Apoi am aflat despre terapia cu pulsații magnetice și am decis să încerc. Rezultatele au fost uimitoare! Terapia cu pulsații magnetice mi-a întărit oasele și a redus durerea și disconfortul. Am observat o creștere a densității osoase și o îmbunătățire a calității vieții mele. Sunt recunoscător pentru terapia cu pulsații magnetice și o recomand cu încredere pentru persoanele care suferă de osteoporoza.
Ruxandra Baudara - Oradea
"Am suferit de probleme cardiace și de circulație timp de mulți ani și am fost în căutarea unui tratament eficient. Terapia cu pulsații magnetice mi-a fost recomandată și pot spune că a fost o alegere excelentă. Am observat o îmbunătățire semnificativă a circulației sanguine și o reducere a simptomelor precum senzația de furnicături și amorțeală. Inima mea a devenit mai puternică și am experimentat o creștere a energiei. Terapia cu pulsații magnetice a contribuit semnificativ la îmbunătățirea stării mele de sănătate și o recomand cu căldură pentru oricine suferă de probleme cardiovasculare."
Ilie Daniela - Ploiesti
"Fiind diagnosticați cu diabet zaharat, am căutat modalități de a gestiona mai bine nivelul de zahăr din sânge și de a reduce complicațiile asociate. Am aflat despre terapia cu pulsații magnetice și am decis să încerc. Sunt încântat de rezultatele obținute! Terapia cu pulsații magnetice a ajutat la controlul nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină. Am observat o scădere a nivelului de glucoză din sânge și o reducere a complicațiilor diabetului.
Dumitru Dorin - Targoviste
"Am suferit un accident vascular cerebral și am avut dificultăți în procesul de recuperare. Am aflat despre terapia cu pulsații magnetice și am decis să încerc. Rezultatele au fost uimitoare! Terapia cu pulsații magnetice a sprijinit vindecarea creierului meu afectat și a contribuit la restabilirea funcțiilor pierdute. Am observat o îmbunătățire semnificativă a mobilității și a vorbirii. Sunt recunoscător pentru această terapie inovatoare și recomand cu încredere magnetoterapia pulsatila pentru persoanele care se recuperează după un accident vascular cerebral."
Ionut Paunescu - Arad
"Am avut un atac de cord și am experimentat dificultăți în recuperarea funcțiilor cardiace. Terapia cu pulsații magnetice a fost recomandată de medicul meu și am decis să încerc. Rezultatele au fost uimitoare! Terapia cu pulsații magnetice a contribuit la regenerarea țesutului cardiac și la îmbunătățirea funcției inimii mele. Am observat o reducere a simptomelor precum durerea în piept și scăderea rezistenței fizice. Sunt încântat de rezultatele obținute și recomand cu încredere magnetoterapia pulsatila pentru pacienții care se confruntă cu recuperarea după un atac de cord."
Previous slide
Next slide