Lumina Polarizata

Lumina Polarizata

Vă prezentăm terapia cu lumină polarizată, o metodă inovatoare și eficientă de tratare a diverse afecțiuni și probleme de sănătate. Această terapie se bazează pe utilizarea unui fascicul de lumină polarizată, care emite o radiație coerentă și direcționată către țesuturile afectate.

Terapia cu lumină polarizată poate fi utilizată într-o gamă largă de afecțiuni, datorită efectelor sale benefice asupra organismului. Iată câteva dintre bolile și problemele de sănătate pentru care această terapie poate fi folosită cu succes:

 1. Boli de piele: Terapia cu lumină polarizată a demonstrat rezultate promițătoare în tratarea afecțiunilor cutanate precum eczeme, psoriazis, acnee sau dermatită. Lumina polarizată acționează în profunzimea țesutului cutanat, stimulând regenerarea celulară și reducând inflamația.
 2. Vindecarea rănilor: Fasciculul de lumină polarizată poate accelera procesul de vindecare a rănilor prin stimularea circulației sanguine și a producției de colagen în zona afectată. Astfel, rănile se închid mai rapid și riscul de infecție este redus.
 3. Prevenirea escarelor: Terapia cu lumină polarizată poate fi utilizată în prevenirea și tratamentul escarelor, care sunt leziuni ale pielii cauzate de presiunea prelungită asupra unor zone ale corpului. Lumina polarizată ajută la stimularea circulației sanguine și la reducerea presiunii exercitate asupra țesuturilor, prevenind apariția escarelor.
 4. Ulcerul venos al membrelor inferioare: Terapia cu lumină polarizată poate fi benefică în tratarea ulcerelor venoase ale picioarelor, prin îmbunătățirea circulației sanguine și accelerarea procesului de vindecare a țesuturilor afectate.
 5. Reducerea inflamațiilor: Lumina polarizată poate ajuta la reducerea inflamațiilor locale, având un efect calmant și antiinflamator asupra țesuturilor afectate. Aceasta poate fi utilă în tratamentul afecțiunilor inflamatorii cum ar fi artrita sau tendinita.
 6. Ameliorarea durerii: Terapia cu lumină polarizată poate fi eficientă în reducerea durerii asociate cu diverse afecțiuni, precum durerile reumatice sau cele musculare. Lumina polarizată stimulează eliberarea de endorfine, substanțe naturale ale corpului care au efect analgezic și de relaxare.
 7. Tratamentul simptomelor alergice: Lumina polarizată poate ajuta la reducerea simptomelor alergice, precum congestia nazală, strănutul sau mâncărimea. Aceasta acționează asupra sistemului imunitar, reducând reacțiile excesive ale acestuia la alergeni.
 8. Probleme oculare: Terapia cu lumină polarizată poate fi utilizată în tratamentul anumitor afecțiuni oculare, precum conjunctivita sau sindromul ochilor uscați. Lumina polarizată ajută la reducerea inflamației, la stimularea regenerării celulare și la îmbunătățirea stării generale a ochilor.
 9. Osteoporoza: Terapia cu lumină polarizată poate contribui la prevenirea și tratamentul osteoporozei îmbunătățind densitatea osoasă și stimulând procesul de remodelare a țesutului osos.
 10. Afecțiuni cardiovasculare: Lumina polarizată poate avea efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, prin îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea tensiunii arteriale și creșterea oxigenării țesuturilor.
 11. Probleme de prostată: Terapia cu lumină polarizată poate fi utilizată în tratamentul unor afecțiuni ale prostatei, cum ar fi hiperplazia benignă de prostată sau prostatita. Lumina polarizată acționează asupra țesutului prostatic, reducând inflamația și ameliorând simptomele asociate.
 12. Sinuzită: Terapia cu lumină polarizată poate fi benefică în tratamentul infecțiilor și inflamațiilor sinusale, având efecte antiinflamatorii și antimicrobiene asupra țesuturilor afectate.
 13. Răceală și gripă: Lumina polarizată poate contribui la ameliorarea simptomelor răcelii și gripei, prin stimularea sistemului imunitar și accelerarea procesului de vindecare.
 14. Întinerirea pielii: Terapia cu lumină polarizată poate fi utilizată în tratamente cosmetice, ajutând la reducerea ridurilor, stimularea producției de colagen și îmbunătățirea aspectului general al pielii.

Terapia cu lumină polarizată este o metodă non-invazivă și sigură de tratament, care poate fi folosită în mod eficient pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea noastră. Aceasta oferă o abordare holistică și naturală în tratarea diverselor afecțiuni, având numeroase beneficii pentru întregul organism.

Cu ajutorul terapiei cu lumină polarizată, putem obține rezultate remarcabile în tratarea problemelor de sănătate și menținerea unei stări optime. 

APARAT LUMINA POLARIZATA MARE

Pret: 21.159 Ron

SCARSLIGHT

Pret: 2.299 Ron

Opiniile medicilor despre terapiile noastre cu Lumina Polarizata.

Dr. Deák Sándor - Medic General in Ungaria

"Dacă aveți un dispozitiv de terapie cu lumină polarizată în propria locuință, este ca și cum unul dintre cei mai bine pregătiți medici din lume ar fi mereu alături de dumneavoastră, gata să vă ofere cele mai eficiente medicamente ale epocii, disponibile 24 de ore pe zi. Acest dispozitiv a fost testat clinic și poate fi utilizat pentru tratarea a 180 de afecțiuni."

Dr. Jeremias Benayoun - Yoseftal Medical Center Elat

"Terapia cu lumină polarizată nu doar ameliorează simptomele bolii, ci tratează și cauza acesteia. Nu am obținut rezultate atât de semnificative la pacienții mei cu nici un alt medicament sau metodă de tratament, precum am obținut cu dispozitivul de terapie cu lumină polarizată."

Dr. Oliver Schlager - Lutheran Hospital Vienna

Terapia cu lumină polarizată este una dintre cele mai potrivite metode pentru tratamentul ulcerului de gambă în zilele noastre. În cei 17 ani de experiență, am salvat peste 1.300 de picioare utilizând această terapie.

Opiniile clienților care utilizează terapia cu Lumina Polarizata

Uzuneanu Madalina - Bucuresti
"Am suferit de dureri reumatice timp de mulți ani, care îmi limitau în mod semnificativ activitățile zilnice. Când am început să utilizez terapia cu lumină polarizată, am observat o ameliorare semnificativă a durerilor. Acum pot să mă bucur de mai multă mobilitate și să fac activități pe care nu le puteam realiza înainte. Sunt recunoscător pentru acest dispozitiv minunat!"
Laurentiu Andronic - Targu Mures
"Am avut de luptat cu un ulcer la nivelul gambei de mai mult timp și nimic nu părea să funcționeze. Am încercat terapia cu lumină polarizată și rezultatele au fost uimitoare. Ulcerul meu s-a vindecat și nu mai simt disconfort sau durere în zona afectată. Sunt cu adevărat recunoscător că am avut acces la acest dispozitiv salvator!"
Nicoleta Nenovici - Alba Iulia
"Fiind diagnosticat cu diabet zaharat, am început să utilizez terapia cu lumină polarizată ca parte a regimului meu de gestionare a diabetului. Am observat o îmbunătățire semnificativă a circulației sanguine și a nivelului de glucoză din sânge. Acest dispozitiv mi-a ajutat să controlez mai bine boala și să-mi îmbunătățesc starea generală de sănătate."
George Veliscu - Giurgiu
"Am avut frecvent episoade de sinuzită și am încercat diverse tratamente, dar rezultatele au fost limitate. Apoi am descoperit terapia cu lumină polarizată și a fost o adevărată revelație. Am observat o reducere semnificativă a inflamației și o îmbunătățire a durerilor de sinus. Acum pot respira mai ușor și mă simt mult mai confortabil. Recomand cu căldură acest dispozitiv pentru oricine se confruntă cu probleme de sinus!"
Previous slide
Next slide