Terapia cu Laser

Terapia cu Laser

Vă prezentăm terapia cu laser moale, o metodă avansată și eficientă de tratare a diferitelor afecțiuni și probleme de sănătate. Această terapie se bazează pe utilizarea unui fascicul de lumină laser de intensitate scăzută, care are proprietăți terapeutice și promovează procesele naturale de vindecare ale organismului.

Terapia cu laser moale este utilizată cu succes în tratarea unor afecțiuni reumatice, precum artrita reumatoidă, osteoartrita sau fibromialgia. Fasciculul de lumină laser pătrunde în țesuturile afectate și stimulează procesele de regenerare celulară, reducând inflamația și ameliorând durerea asociată cu aceste afecțiuni.

De asemenea, terapia cu laser moale poate fi eficientă în tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Fasciculul de lumină laser stimulează circulația sanguină și promovează formarea de noi vase de sânge, îmbunătățind astfel fluxul sanguin către inimă și restul corpului. Aceasta poate fi benefică în tratarea bolilor cardiace, precum angina pectorală sau insuficiența cardiacă.

Prin utilizarea terapiei cu laser moale, pacienții beneficiază de următoarele avantaje:

  1. Tratament non-invaziv: Terapia cu laser moale este non-invazivă, ceea ce înseamnă că nu necesită intervenții chirurgicale sau administrare de medicamente. Este o opțiune sigură și confortabilă pentru pacienți.
  2. Reducerea inflamației: Fasciculul de lumină laser reduce inflamația în țesuturi, având un efect antiinflamator și calmant. Acest lucru contribuie la ameliorarea simptomelor dureroase asociate cu afecțiunile reumatice și cardiovasculare.
  3. Stimularea regenerării celulare: Lumina laser stimulează procesele de regenerare celulară, ajutând la vindecarea țesuturilor afectate și accelerând procesul de recuperare. Acest efect benefic este util în tratarea rănilor sau leziunilor.
  4. Durată scurtă de tratament: Terapia cu laser moale este rapidă și eficientă. Sesiunile de tratament durează de obicei câteva minute și pot fi efectuate în cabinetul medicului sau într-un centru specializat.

Terapia cu laser moale este o opțiune terapeutică sigură și eficientă, care poate fi utilizată pentru a trata diverse afecțiuni reumatice și cardiovasculare. Cu ajutorul acestei terapii inovatoare, pacienții pot obține o ameliorare semnificativă a simptomelor.

DISPOZITIV LASER PENTRU INCHEIETURA SI NAS

Pret: 8.100 Ron

LASER FIN CU IMPULSURI DE JOASA FRECVENTA

Pret: 12.100 Ron

DISPOZITIV LASER TIP HANDHELD

Pret: 12.999 Ron

Body Laser Xtra

Pret: 26.149 Ron

Opiniile medicilor despre terapiile noastre cu laser.

Dr. Aakarshan Nehru - Emiratesn Hospital Group

"Am tratat deja mai mulți pacienți folosind terapia cu laser, care sufereau de diferite leziuni și dureri cronice. Rezultatele au fost remarcabile! Am observat o reducere semnificativă a inflamației și o îmbunătățire a procesului de vindecare. Terapia cu laser a devenit o opțiune preferată în practica mea medicală și o recomand cu încredere pacienților care caută o soluție eficientă pentru recuperare și ameliorarea durerii."

Dr. Constantin Petrar - Sitalul Clinic Judetean de Urgenta Cuj-Napoca

"Am folosit terapia cu laser pentru tratarea leziunilor sportive și a fracturilor. Pacienții mei au avut o recuperare mai rapidă și o vindecare mai completă datorită acestei metode de tratament inovatoare. Terapia cu laser ajută la stimularea procesului natural de vindecare și reduce inflamația și umflarea. Sunt impresionat de rezultatele obținute și recomand cu încredere terapia cu laser sportivilor și pacienților cu fracturi."

Dr. Emma Kaiser - Schön Klinik Düsseldorf

"După ce unul dintre clienții mei a suferit un accident vascular cerebral, am fost recomandat terapiei cu laser pentru a-l ajuta în procesul său de recuperare. Sunt uimit de rezultatele obținute! Terapia cu laser l-a sprijinit în îmbunătățirea circulației sanguine și a funcției cognitive. Am observat o recuperare mai rapidă a mobilității și o îmbunătățire a vorbirii sale. Terapia cu laser a fost cu adevărat o binecuvântare în procesul său de recuperare și sunt recunoscător că a avut acces la această tehnologie avansată."

Dr. Jennifer Morris - University of Chicago Medical Center

"Am avut oportunitatea de a utiliza terapia cu laser pentru tratamentul rănilor și a problemelor dermatologice. Pacienții mei au obținut rezultate excelente, cu o vindecare mai rapidă a rănilor și o îmbunătățire vizibilă a texturii și aspectului pielii. Terapia cu laser este non-invazivă și nu provoacă disconfort, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru pacienți. Recomand cu căldură terapia cu laser celor care doresc să obțină rezultate eficiente în tratarea problemelor dermatologice."

Dr. Bogdan Popa - Spitalul Clinic Judetean de Urgentã Craiova

"Terapia cu laser a fost o soluție eficientă pentru tratamentul afecțiunilor dermatologice precum acnee și cicatrici. Pacienții mei au obținut rezultate remarcabile, cu o reducere semnificativă a inflamației, o îmbunătățire a aspectului pielii și o diminuare vizibilă a cicatricilor. Terapia cu laser este sigură și nedureroasă, oferind rezultate excelente în îmbunătățirea aspectului pielii. Recomand cu căldură terapia cu laser pentru pacienții care doresc să obțină o piele sănătoasă și frumoasă."

Dr. Paula Petruzzi - Camaldoli Hospital Napoli

"După ce unul dintre clienții mei a suferit un infarct, am început terapia cu laser pentru a-l ajuta în procesul său de recuperare. Rezultatele au fost uimitoare! Terapia cu laser l-a sprijinit în stimularea regenerării celulare și întărirea inimii sale. Am observat o creștere semnificativă a energiei și o îmbunătățire a funcției cardiace. Sunt impresionat de eficiența terapiei cu laser și de modul în care a contribuit la recuperarea sa după un eveniment atât de serios. Recomand cu căldură terapia cu laser pentru toți cei care trec prin procesul de recuperare după un infarct."

Dr. Emil Eliade - Spitalul "Sf. Spiridon Iasi

"Terapia cu laser a fost o metodă de tratament eficientă pentru pacienții mei care sufereau de dureri musculare și articulare. Am observat o reducere semnificativă a inflamației și a rigidității articulare, precum și o ameliorare a mobilității. Pacienții mei au raportat o scădere semnificativă a durerii și o îmbunătățire a calității vieții lor în urma tratamentului cu laser. Terapia cu laser este o opțiune excelentă pentru cei care caută o metodă non-invazivă și eficientă pentru tratarea durerilor musculare și articulare."

Dr. Mariah Hollis - Royal Liverpool University Hospital

"Terapia cu laser a avut un impact semnificativ în tratamentul durerilor cronice ale pacienților mei. Am observat o scădere semnificativă a intensității durerii și o îmbunătățire a funcționalității pacienților după mai multe ședințe de tratament cu laser. Terapia cu laser ajută la stimularea circulației sanguine și a procesului natural de vindecare, oferind pacienților un sentiment de alinare și confort. Terapia cu laser este o opțiune promițătoare pentru persoanele care suferă de dureri cronice și caută o soluție non-invazivă și eficientă."

Dr. Eduard Custura - Spitalul Floreasca Bucuresti

"Experiența mea ca medic în tratarea pacienților cu accident vascular cerebral și infarctul miocardic m-a convins de eficiența terapiei cu laser în aceste situații. Terapia cu laser oferă multiple beneficii în procesul de recuperare. Ea stimulează procesele de vindecare și regenerare celulară, îmbunătățește circulația sanguină și reduce inflamația. Am observat o recuperare mai rapidă a funcțiilor afectate și o ameliorare a simptomelor pacienților tratați cu laser. Terapia cu laser este o modalitate sigură, nedureroasă și non-invazivă de a sprijini recuperarea după un accident vascular cerebral sau un atac de cord. Recomand cu încredere această metodă terapeutică ca parte a tratamentului complet pentru aceste afecțiuni."

Opiniile clienților care utilizează terapia cu laser

Budescu Florentina - Satu Mare
"Am suferit de probleme de sănătate la nivelul inimii și sistemului circulator și am încercat diferite tratamente fără prea mult succes. Apoi am descoperit terapia cu laser și a fost o adevărată binecuvântare. Tratamentul cu laser a ajutat la îmbunătățirea circulației sanguine, reducând simptomele neplăcute precum senzația de slăbiciune și durerea în piept. Sunt recunoscător pentru efectele benefice ale terapiei cu laser și recomand cu căldură această metodă celor care suferă de probleme cardiace și vasculare."
Nuntasu Daniela - Constanta
"Am suferit de probleme cardiace grave și m-am luptat cu simptome precum palpitații și lipsa de energie. Am încercat mai multe tratamente, dar niciunul nu a avut un impact semnificativ până când am descoperit terapia cu laser. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o îmbunătățire semnificativă a sănătății mele cardiace. Simptomele mele s-au redus semnificativ, am mai multă energie și mă simt mult mai bine în general. Laser terapia a fost cu adevărat o soluție eficientă pentru problemele mele cardiace."
Gabriela Cazangiu - Baia Mare
"Am avut probleme cu circulația sanguină și dureri în membrele inferioare din cauza afecțiunilor mele vasculare. Am încercat mai multe tratamente, dar am avut rezultate limitate. Apoi am încercat laser terapia și a fost o alegere excelentă. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o îmbunătățire semnificativă a circulației și o reducere semnificativă a durerilor. Sunt încântat de rezultatele obținute și recomand cu căldură terapia cu laser pentru problemele vasculare."
Mihaela Jabour - Calaras
"Am fost diagnosticat cu diabet de tip 2 și am căutat metode alternative pentru a gestiona boala. Am auzit despre laser terapia și am decis să încerc. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o îmbunătățire semnificativă a nivelului meu de glucoză din sânge și o reducere a necesității de a lua medicamente. Laser terapia a devenit o parte importantă a rutinei mele zilnice de îngrijire a sănătății și sunt încântat de rezultatele obținute."
Chicos Gabriela - Bistrita
"Diabetul meu de tip 2 a fost o provocare majoră pentru mine, dar laser terapia mi-a oferit o soluție eficientă. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o scădere semnificativă a nivelului meu de glucoză din sânge și o îmbunătățire a sensibilității la insulină. Simt un mai mare control asupra diabetului meu și mă simt mult mai bine în general. Recomand pacienților cu diabet de tip 2."
Stefan Matei - Tulcea
"Am suferit de dureri intense la nivelul spatelui inferior și am încercat mai multe tratamente fără rezultate semnificative. Apoi am decis să încerc laser terapia și a fost o decizie excelentă. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o reducere semnificativă a durerii și o îmbunătățire a mobilității mele. Sunt recunoscător pentru această metodă de tratament și o recomand cu căldură celor care suferă de dureri de spate."
Stanicu Eduard - Suceava
"Durerile mele de spate au fost limitative pentru activitățile mele zilnice și am căutat o soluție eficientă. Am auzit despre laserterapie și am decis să încerc. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o reducere semnificativă a durerii și o îmbunătățire a flexibilității și mobilității mele. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute și recomand cu căldură laserterapie pentru durerile de spate."
Andrei Sirbu - Slobozia
"Am suferit de dureri cronice de spate și am încercat diverse tratamente fără succes. Apoi am descoperit laserterapia și a fost o revelație. Tratamentul cu laser a ajutat la reducerea durerii și a inflamației în zona spatelui meu. Am observat o îmbunătățire semnificativă a mobilității și pot să mă bucur din nou de activitățile zilnice fără disconfort. Laserterapia a devenit o parte vitală a regimului meu de îngrijire a sănătății și o recomand cu încredere tuturor celor care suferă de dureri de spate."
Monica Anghel - Botosani
"Am avut dureri intense la nivelul genunchilor și am încercat mai multe tratamente fără prea mult succes. Apoi am decis să încerc laserterapia și a fost o alegere excelentă. După câteva ședințe de tratament cu laser, am observat o reducere semnificativă a durerii și o îmbunătățire a mobilității genunchilor mei. Pot să mă mișc mai ușor și să mă bucur din nou de activitățile fizice. Terapia cu laser este cu adevărat eficientă pentru tratarea durerilor de genunchi."
Stoian Veronica - Bucuresti
"Am suferit de dureri cronice și disconfort la nivelul genunchilor și am căutat o soluție eficientă. Am auzit despre laserterapia și am decis să încerc. După câteva ședințe de tratament cu laser, am simțit o reducere semnificativă a durerii și o îmbunătățire a funcționalității genunchilor mei. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute și recomand cu căldură laserterapia pentru tratarea durerilor de genunchi."
Previous slide
Next slide